Гледайте новия епизод на кулинарното шоу в сряда от 20.00 ч. по NOVA

Носителката на титлата „Мисис България“ - Милена Шаркова ще бъде домакин в „Черешката на тортата“ тази сряда. Тя ще посрещне гостите в просторния си дом с богато меню, съчетано със специална селекция вина от различни части на България.

Пъстра и ароматна вечеря с Анелия Луцинова в „Черешката на тортата“

Амбициозното меню, което Милена ще подготви, включва: салата редена на шайби от домати, домашен каймак и гриловани тиквички, домашно приготвена погача със сирене и ядки, ще има няколко вида разядки, а предястието ще бъде паниран карфиол. Основното, заложено в концепцията на домакинята, са патешки бутчета, а десертът – божествено вкусно брауни с кайсии и сушени сливи, напоени с отлежал ром.

Смел кулинарен „полет“ с Владимир Зомбори в „Черешката на тортата“

Ще се превърне ли вечерята на Милена в радост за сетивата и каква родопска изненада е подготвила домакинята, гледайте в „Черешката на тортата“ тази сряда от 20.00 ч. по NOVA

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.