Гледайте новия епизод на кулинарното шоу в четвъртък от 20.00 ч. по NOVA

В четвъртък домакин в „Черешката на тортата“ ще е най-популярният български имитатор на Елвис Пресли – Цветелин Атанасов, познат като Цецо Елвиса. Изпълнителят ще си постави амбициозната задача чрез тематичното си фюжън меню да пренесе гостите и зрителите пред малкия екран в Азия. Той ще покаже специалния си автомобил и ще разкрие защо е почетен гражданин на Мемфис, където е роден Kралят на рока.

Пътешествие из България с вино и вкусна храна с Милена Шаркова в „Черешката на тортата“

Гостите ще останат изненадани от неочакван кулинарен завой, а домакинът ще ги посрещне в интересен костюм. Вечерята на шоумена ще стартира със салата Shirashi – японска салата със скариди, последвана с предястие суши. Основното ястие на артиста ще са оризови нудли с кралски скариди. Десертът също ще е в концепцията на Изтока и ще е паниран пържен сладолед.

Пъстра и ароматна вечеря с Анелия Луцинова в „Черешката на тортата“

Ще има ли помощник в кухнята и ще оценят ли гостите огромните дози смях и добро настроение, което ще им поднесе артистът? Ще разкаже ли лични истории от живота си домакина и ще разкрие ли истинският човек зад маската на Елвиса, гледайте в „Черешката на тортата“ този четвъртък от 20.00 ч. по NOVA

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.