Гледайте новия епизод на кулинарното шоу в петък от 20.00 ч. по NOVA

Финал на седмицата в „Черешката на тортата“ в петък поставя красивата телевизионна водеща Диана Радева, която е двукратен носител на приза за езикова култура на Софийския университет. Журналистката ще готви със сърце и душа и ще отвори вратите на дома си, където почетно място заемат книгите.

Азиатско фюжън меню от Цецо Елвиса в „Черешката на тортата“

Диана Радева ще приготви интересно концептуално меню с веган версии на традиционни рецепти. Мъжете ще ядат месо, а за дамите ще има здравословна изненада. В менюто си ще заложи на вариация на класическата шопска салата, към която ще поднесе погача и три интересни разядки – от слънчогледови семки, хумус от моркови и мус от червено цвекло. За основно ястие Диана ще приготви пилешко в еленски бут, а веганската му алтернатива ще е вкусен стек от карфиол, поднесен върху пюре от патладжан. Десертът ще бъде световна класика - мини вариант на торта "Павлова", но приготвен по класическа рецепта и отново във веган вариант.

Пътешествие из България с вино и вкусна храна с Милена Шаркова в „Черешката на тортата“

С какво ще ни изненада строгата на вид журналистка? Какво е разбирането й за шопинг терапия и какво колекционира домакинята? Кой ще грабне плакета на „Черешката на тортата“, не пропускайте да видите тази петък вечер от 20.00 ч. в ефира на NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.