Гледайте новия епизод на кулинарното шоу в пoнеделник от 20.00 ч. по NOVA

В понеделник домакин в „Черешката на тортата“ ще е бунтарят, класирал се под № 5 в последният пети сезон на Hell’s Kitchen – Асен Маджаров. Професионалистът от Берковица ще приготви своите любими ястия в интересен микс от класическа и модерна кухня. Както винаги, готвачът, който си позволяваше да се опълчи дори на майка си, с която готвеше в кулинарното състезание, ще бъде прям и неподправен.

Шеф Виктор Ангелов срещу шеф Иван Манчев в “Черешката на тортата”

Кулинарът ще приготви класически ястия, сред които ще преобладават любимите му. Вечерята му ще стартира с няколко разядки и домашен хляб. Няма да пропусне салатата, в която ще присъства „излекувана“ сьомга. За основно готвачът ще приготви джолан, а десертът, който ще поднесе на компанията е чийзкейк от печена тиква.

Веган версии на традиционни рецепти от Диана Радева в „Черешката на тортата“

Каква съставка ще използва Асен, с която ще изненада не само компанията, но и шеф Манчев?Какъв интересен прякор ще получи от взискателния шеф-готвач? Ще бъде ли успешна вечерята и какви оценки ще получи в края на вечерта от претенциозните му колеги - кулинари, гледайте в понеделник в „Черешката на тортата“ от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.