Първи в кулинарната надпревара се впуска д-р Мирослав Ненков – тази вечер в 20:00 ч. по NOVA

Любопитни истории, оригинални рецепти и отлично настроение ще предложат на зрителите първите звездни участниците в новия сезон на „Черешката на тортата“. Талантливите домакини, които още тази вечер се впускат в щуро приключение, са бившият министър на здравеопазването д-р Мирослав Ненков, бюти експертът с нежно присъствие Виктория Стефан, попфолк фурията с много таланти Бони, музикантът и син на един от най-известните изпълнители от 90-те Илиян Михов-Баровеца - Станислав Михов-Сенто и чаровната спортна репортерка в БНТ Моника Симеонова. Какви изкушения ще предложат и кой ще грабне победата, ще стане ясно в премиерните епизоди на кулинарното риалити – всеки делничен ден от 20:00 ч.

Иван Манчев: Искам участниците в „Черешката на тортата“ да показват сърцето и душата си в чинията

Популярният анестезиолог с уникално чувство за хумор д-р Мирослав Ненков е първият домакин, който ще изненада гостите с вкусно приготвена храна, обилно гарнирана с добро настроение. Той ще покаже на зрителите своята ферма за животни и колекция от автомобили, а шегите и добрите истории ще са неизменен спътник по време на цялата вечер. Менюто на бившия министър на здравеопазването ще включва домашно приготвен хляб, боб по Родопска рецепта, телешко месо на плоча и вкусен сезонен десерт. Д-р Ненков ще вдигне завесата и ще разкрие интересни детайли от професията си на лекар, а гостите му ще разберат коя е най-високата оценка, която е получавал. Вечерята ще завърши с тематичен подарък, но ще успее ли домакинът да угоди на всички вкусове и колко точки ще събере, не пропускайте тази вечер по NOVA.

Кулинарната надпревара ще продължи във вторник със здравословните предложения на бюти експертът Виктория Стефан, собственик на концептуален център за естетика и красота. Тя ще предложи на своите гости вечеря с ексцентрични вкусове и азиатски привкус. Нежната дама ще изненада със салата със сладко от зелени смокини, предястието й ще бъде поднесено в ананас, а основното ще включва любимите й морски изкушения. Десертът очаквано ще бъде здравословен, а главните герои в него ще бъдат пресните плодове. Бюти експертът ще готви с ръкавици и пинсета, а маслото ще бъде в минимални количества. Вечерята не само ще започне, но и ще завърши с песен, но ще допаднат ли контрастните вкусове на гостите?

Изпълнителката с хиляди таланти Бони излиза на сцената на кулинарното риалити в сряда, за да впечатли зрителите с ефектно готвене под музикален съпровод. Атрактивната певица ще предложи на гостите си „Бонина“ салата, майсторски приготвено кьопоолу със страчатела, а основното ястие в менюто й ще бъде приготвено на бавен огън. Кралицата на купона ще готви с корона и ще бърка по-бързо от миксер, за да влезе в състезание за най-добрата питка за седмицата. Бони ще покаже още как се прави операция на дюля, а един от най-популярните й хитове ще прозвучи в нов аранжимент. Звездната й компания ще се наслади на вкусните изкушения, а поп фолк фурията ще разкрие лични истории от живота и кариерата си. Щурата вечеря ще завърши със специален подарък и естествено – с много музика.

Кулинарни шедьоври и още по-атрактивни участници в новия сезон на „Черешката на тортата“

Следващият претендент за плакета на шеф Манчев е младият изпълнител и влогър Станислав Михов-Сенто, син на един от най-известните певци от 90-те Илиян Михов-Баровеца. Неопитният готвач е подготвил амбициозно меню – ще започне с предястие с два тайни соса и скариди, салата с плодове, а за основно ястие ще ползва помощ от приятел. Десертът ще бъде вкусен и калоричен, а настроението по време на готвенето е гарантирано добро. Такава е и атмосферата по време на вечерята, а изненадата на Сенто ще донесе сълзи в очите на гостите му. Дали ще има инциденти в кухнята и какви оценки ще получи, не пропускайте в четвъртък от 20:00 ч.

Финалът за седмицата поставя младата спортна репортерка в БНТ Моника Симеонова. Деликатната дама ще подготви изискана и елегантна вечеря във френски стил, приготвяйки апетитни специалитети за всеки вкус. Тя ще поднесе крем супа от броколи, пилешка руладина с плънка от дюксел, а десертът ще бъде шоколадово изкушение с пресни плодове. Гостите ще се пренесат във Франция още от вратата с великолепната музикална изненада на домакинята. Спортната репортерка ще разкрие за постижения си в спорта и в журналистиката, а за финал звездната компания ще посрещне шеф Иван Манчев.

Кой от участниците ще стане кулинар на седмицата, гледайте в новите епизоди - всяка делнична вечер от 20:00 ч по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.