Припомнете си епизода на кулинарното риалити този понеделник от 18.00 ч. по NOVA

Кулинарният блогър Соня, станала по-известна като принцесата от Hell’s Kitchen, открива седмицата в „Черешката на тортата“ в понеделник вечер от 18.00 ч. по NOVA.

Мoлекулярно меню със Стефан Щерев в „Черешката на тортата“

Изненадващо, задачата на шеф Манчев – ястие в тенджера под налягане, обърква плановете на красавицата, защото Соня не притежава, нито някога е готвила в такъв уред. Въпреки това с малко помощ от верни приятели тя ще успее да излезе от ситуация и да приготви нестандартно, но много вкусно меню.

Соня ще посрещне своите гости в своя дом с едно от любимите си питиета – розов джин и искрено ще ги изненада не само с подаръците, които е подготвила за тях, но и с разкритието на своята истинска професия.

Пъстро и екзотично меню с Ирмена Чичикова в „Черешката на тортата“

Менюто, което ще подготви с много старание и щипка импровизация, включва пролетни ролца, хумус от тиква и сирене „лабне“ с арабски хляб, свежа, цветна фюжън салата с нар, манго, тиква, боровинки и алабаш, полята със специален дресинг, основно „Сърф енд търф” и десерт – авторски домашен сладолед със сладко от рози и подправка от Турция.

Как ще оценят гостите артистичното представяне и кулинарните импровизации на Соня, гледайте този понеделник от 18.00 ч. по NOVA.

Повече информация за „Черешката на тортата“ можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалната му Facebook страница.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.