Голяма беда сполетя шеф Манчев

Направи разтърсваща изповед

Голяма беда сполетя шеф Манчев | StandartNews.com

Голяма беда сполетя шеф Манчев. "Повярвайте ми, до ден днешен има хора, които не ме поздравяват и не ми говорят, защото съм бил много лош с тях в "Черешката на тортата“. Но пък аз там съм истински и съм такъв, какъвто съм. И като си кажа нещо, го казвам така, както го мисля. Това е положението и така ще бъде." Това споделя наскоро шеф Иван Манчев, предаде Шоу БЛИЦ.

Ако края на годината е време за равносметки, то за кулинарния гуру това явно е дълго чакан момент, в който да сподели всичко, което му е на душата.

Поводът, разбира се, е свързан пряко с шоуто "Черешката на тортата", в което той е коментатор.

"Много е харесвано предаването, а за другото ми - "Кошмари в кухнята", аз бях инициатор да се случи. Въпреки че тогава вече имах 3 ресторанта с общо 70 души персонал и водех "Черешката", в един момент ми писна и казах на продуцента на Нова тв Ивайло Вандов: "Стига вече само с тази "Черешка"! Вече три години я снимаме, дай нещо ново да направим. И постоянно го ръчках в тази насока. Един ден той ми се обади, за да ми каже, че почваме", добавя с усмивка още Манчев.

Така се появява и "Кошмари в кухнята", което продължава да се излъчва, макар че слуховете да казват, че кандидатите вече не са много.

Ресторантьорите все по-рядко се навивали да се снимат, а основната причина била отливът от клиенти след представяне в отрицателна светлина на заведенията им.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
5 Коментара
Петър
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

Откажи
Дени
преди 4 месеца

Има и друга причина за отлив на клиентите,и тя се казва цени!! Айде не ми разправяйте на мене че след като Манчев отидел на някой ресторант-Х в "Кошмари в кухнята",и след като оправи бакиите на персонала+управителя и собственика на съответното заведение,то това се гледало от народа в негативна светлина! Напротив!,това означава че там вече се готви по рецептите и начина който Манчев го прави.. Цените на тези които карат хората да има отлив от заведенията,както и криенето им,тоест надписването им на голяма дъска,така че един минувач разхождайки се да го привлече още от улицата,а не да влезе вътре и да се чуди какво да прави за да узнае кое колко струва,и въобще генералния въпрос-заслужава ли си да се посети едно такова заведение!! ЧАО.

Откажи
Дени
преди 4 месеца

Цените-защото спекулациите и манипулациите които управителя налага на заведенията са доста оттявлени в тази насока,и мародерсттването по заведенията тази година но Черноморието ни най-много си пролича!! Вижте само как посетители и очевидци в комплекса Слънчев бряг,а и не само там бяха като попарени,угнетени и разгневени от такива своеволия.. По-слаба година разправят никога не е имало!! Далеч са били времената около 2000г.,когато е било бъкано там от клиентела и така да се каже-гъз до гъз 🤓,но сега положението е 😲😒😟😔,а другата 2024г.не се знае каква ще да е...?!?..?

Откажи
Готвач Черпаков Шефоебоски
преди 4 месеца

Тоя дрисльо Манчев го дайте на Ути да го свари благотворително на гъз шкембе чорба и да го раздадат на сичкото мангал ,щото за друго не става!И защо занимавате хората с Манчев?

Откажи
Дони
преди 4 месеца

От Манчев има какво да се научи,за разлика от теб.

Откажи